Seizoen afsluiting zondag 13 oktober vanaf 13.00 uur

Op zondag 13 oktober vanaf 13.00 uur staat de seizoenafsluiting gepland. Alle leden zijn van harte welkom om lekker te komen zeilen/suppen/surfen. Uiteraard zorgen wij voor een drankje en een hapje. We doen ons best om geïnteresseerden ook kennis te laten maken met het fenomeen foilen.

Aan het einde van de middag halen wij bij onze overburen Edge pizza’s. Mocht je willen blijven eten, meld je dan even aan via info@watersportwoerden.nl. We vragen voor het eten een eigen bijdrage van € 5,00.

Hopelijk tot zondag 13 oktober.

Surf-, zeil- en supinstructeurs gezocht

Het is een terugkerende oproep. Door de nog steeds toenemende vraag naar surf- zeil- en suplessen zijn wij op zoek naar nieuwe instructeurs. Heb jij je CWO papieren of wil je die gaan halen? Of ben je zelf een surfer, zeiler of supper en lijkt het je leuk om ook les te gaan geven?

Meld je dan nu aan via bestuur@watersportwoerden.nl. Wij zullen dan op korte termijn contact met je opnemen.

We hebben weer een mooi watersportseizoen achter de rug.

De animo voor de surf-, zeil- en suplessen is wederom toegenomen. Ook het aantal leden is dit jaar weer gegroeid. Super!

Dit jaar is ook een aantal surfzeilen aangeschaft om de keuze in type en grootte voor onze leden uit te breiden. Daarnaast was op een aantal zaterdagen en zondagen een vaste beheerder aanwezig, om de toegankelijkheid van de club te vergroten. We blijven nadenken over manieren waarop wij de toegankelijkheid verder kunnen vergroten voor onze leden. Ideeën daarover zijn natuurlijk van harte welkom

In de zomervakantie zijn ook weer 2 succesvolle zomerzeilweken georganiseerd. In juli en in augustus hebben 11 kinderen volop kunnen genieten. De instructeurs hebben de kinderen op geweldige wijze leren zeilen, suppen en surfen. We hebben er zelfs de voorpagina van AD.nl mee gehaald. Een enorm groot compliment aan de instructeurs en de organisatoren van deze weken, zonder hen was dit absoluut niet mogelijk geweest!

Als vereniging hebben wij ook onze zorgen. Zowel de plannen van de Pretfabriek als de mogelijke komst van voortuin II zullen, als deze plannen doorgaan, een nadelig effect hebben op de wind op de plas. Uiteraard doen wij als bestuur ons uiterste best om de effecten zoveel mogelijk te beperken. Hiervoor staan wij in nauw contact met zowel de gemeente Woerden als de Pretfabriek. Naast deze zorgen, is het vooruitzicht op een eigen clubeiland uiteraard ook een hele positieve ontwikkeling. Wij houden jullie op de hoogte bij nieuwe ontwikkelingen.

Kort nieuws

  1. Op vrijdagavond 4 oktober 2019 vanaf 19.30 uur vindt de jaarlijkse Woerdense Sportquiz plaats bij de Boerinn in Kamerik. Leuk om met een paar medewatersporters naar toe te gaan. Een team bestaat uit 3 of 4 deelnemers. Naast een gezellige avond, kun je ook € 250 verdienen voor de vereniging. Interesse? Meld je aan via: woerdensesportquiz@gmail.com.
  2. Uiteraard kun je ook na de seizoenafsluiting gewoon blijven watersporten. Er zijn diverse sleuteladressen waar je de sleutel van het hek en de clubcontainer kunt ophalen. Stuur een mail naar info@watersportwoerden.nl als je deze adressen wilt ontvangen.
  3. De gemeente Woerden heeft onlangs 2 speelelementen geplaatst ter hoogte van het recreatiestrand. Deze zullen binnenkort weer uit het water worden gehaald en aan het begin van het volgende zomerseizoen worden teruggeplaatst. Aan iedereen het verzoek bij het watersporten voldoende afstand te houden tot de speelelementen en goed op de kinderen te letten die hier gebruik van maken.

We hopen je te zien op zondag 13 oktober aanstaande!