"De Watersportvereniging Woerden is dè plek waar je watersport ontdekt."

Robby Naish

De Watersportvereniging Woerden is de plek waar je watersport ontdekt. Al is het SUPpen, windsurfen, zeilen, foilen wij helpen je deze sporten te beoefenen op een veilige en plezierige manier. Geen lange lessen waar je veel tijd besteed aan theorie, maar zo snel mogelijk de kick van het watersport ervaren. Zodra je behendig genoeg bent kun je het verenigingsmateriaal gebruiken. Wij hebben een container vol met modern materiaal dus je hoeft zelf niets aan te schaffen. Ben je zodanig verslaafd geraakt kun je uiteraard ook zelf materiaal kopen en dit bij ons stallen. Materialen zoals de Wingfoils en Windfoilen kunnen leden gebruiken met toezicht. De Cattenbroekerplas is dan wel openbaar terrein, maar met een lidmaatschap geniet je driedubbel! Een paar voordelen op een rij:

Veel en nieuw verenigingsmateriaal

Elk jaar schaffen wij nieuw materiaal aan welke beschikbaar wordt gesteld aan de leden. Veel nieuw materiaal wordt eerst gebruikt voor lessen maar schuift normaliter na 1 seizoen door als verenigingsmateriaal.

Watersport voor iedereen

Watersport is geen goedkope hobby. Een windsurfboard met tuigage kost je als snel duizenden euros. Wij maken de watersport laagdrempelig en bereikbaar door de lidmaatschapsprijzen zo laag mogelijk te houden. Hierdoor vaar je als lid op de nieuwste materialen voor een fractie van de prijs.

Lekker veel watersporten

Bij ons kun je leren SUPpen, zeilen windsurfen met onze georganiseerde lessen. Maar we hebben meer watersporten. Wil je eens met een kano de plas op? Wil je eens windfoilen? Wil je eens een keer wingfoilen? Of wil je gewoon lekker dobberen op een surfplank? Dat kan allemaal!

Watersporten wanneer jij dat wilt

Als lid heb je toegang tot het terrein van Watersport Woerden. De sleutels zijn opgeborgen in een sleutelkluisje. De code voor dit kluisje ontvang je na inschrijving.

Lekker dichtbij

Met bijna alle watersporten maak je gebruik van de elementen der natuur en die kunnen wij niet beïnvloeden. Dus als het dan een keer goed weer is om het water op te gaan, kun je eenvoudig en snel het water op. Ook even snel uit school/werk nog even knallen op de plas..

Jeugdlid

Euro40/ jaar

  • Tot 18 jaar.

Individueel

Euro65/ jaar

Lidmaatschap voor volwassenen

Familie

Euro130/ jaar

Hoofdlid en gezinsleden in hetzelfde huishouden.

Donateur

Euro20/ jaar

Wordt donateur en steun WSVW