Oorkonde Rabobank Sportgala

Rabobank Sportgala winnaar!

Vrijdagavond 9 januari 2015 vond in de Petruskerk, op het kerkplein in Woerden, tijdens een spetterende show de uitreiking voor het Rabobank sportgala plaats.

Wij waren al zeer vereerd met onze nominatie, maar onze vereniging werd zodanig goed gewaardeerd dat de jury van het Rabobank Sportgala ons de prijs “Sportvereniging van het jaar” overhandigde!

Het juryrapport luidt als volgt:

“Deze jongste sportvereniging heeft zich na de oprichting in december 2013 razendsnel aan de Cattenbroekerplas ontwikkeld. Al na 1 seizoen ligt er een stevige basis voor topsport, recreatie, jeugdactiviteiten, windsurf en zeilcursussen, sociale veiligheid en levendigheid in Woerdens nieuwste recreatiegebied. Daarnaast springt deze vereniging nu al positief in het oog op gebied van samenwerking met scholen en sportverenigingen. Een welkome aanvulling van het gemeentelijk sport- en beweegbeleid dat bij deze enthousiaste club in uitstekende handen is en dit jaar alle waardering verdient.”

Een fantastische erkenning voor alle leden, vrijwilligers, sponsors, bestuur en andere partijen – zoals de gemeente Woerden – die het mogelijk hebben gemaakt deze ontwikkeling door te maken.

We zien dit als een mooie stimulans, want – wat het bestuur betreft – zijn we pas net begonnen!

Rabobank Sportgala - vereniging van het jaar

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.