Watersportvereniging Woerden zoekt instructeurs. Wij krijgen enorm veel aanvragen voor zeil en windsurflessen. Zodanig veel dat onze vrijwilligers het niet aankunnen. Dat betekent dat we wij cursisten moeten teleurstellen en dat willen we niet. We zijn dus naarstig op zoek naar instructeurs.

Wat moet je kunnen als instructeur? Je kunt goed windsurfen en/of zeilen en vindt lesgeven leuk. Ook ben je communicatief en didactisch aangelegd. Je bent beschikbaar op diverse doordeweekse avonden en/of zaterdagen & zondagen van april tot en met oktober.

Wat bieden we? Een leuke vereniging met veel gezelligheid. Een mooie leeromgeving: je wordt door ervaren instructeurs begeleid en krijgt de kans om te groeien door ondermeer het volgen van erkende instructeuropleidingen. Natuurlijk kun je mee doen aan alle andere activiteiten.
Verder heb je de beschikking over: (1) een surfplank/boot van de zaak, (2) mogelijk een vrijwilligersvergoeding, (3) een zakelijke outfit, (4) als het meezit: veel zonnige dagen, (5) dankbare cursisten en (6) vrienden voor het leven.

Ook kunnen we jou ontwikkelen tot erkend zeil- en/of windsurfinstructeur op onze kosten. Ben je serieus geïnteresseerd en wil je je graag inzetten voor de vereniging, dan komen we graag met jou in gesprek!

Meld je aan door een mail te sturen naar info@watersportwoerden.nl.

Instructeurs gezocht Watersport Woerden