ALV 2014 WSVW

Algemene Ledenvergadering (ALV 2014)

Op vrijdag 27 maart keken we terug op ons eerste jaar tijdens de Algemene Ledenvergadering (ALV). Het was een bewogen jaar, waarin we hard gegroeid zijn en veel Woerdenaren in contact gekomen zijn met de watersport.

Voor 2015 staat ook weer veel op de agenda. Niet in de laatste plaats het uitbreiden van het lesaanbod met zeilen en de bouw van de tijdelijke locatie, die nu in volle gang is. Maar eveneens veel evenementen, zoals een herhaling van het vorig jaar succesvolle Plons. Houdt de website in de gaten voor meer informatie!

Het bestuur presenteerde die avond bovendien het financiële jaarverslag 2014, dat goedgekeurd werd door de ALV. Belangstellende leden kunnen het verslag van de ALV 2014 opvragen bij de Penningmeester (penningmeester@watersportwoerden.nl).

Tot slot heeft Marco Jansen aangegeven zijn bestuursfunctie als Penningmeester niet meer te kunnen combineren met andere activiteiten. Het Bestuur heeft Roland Deege bereid gevonden, deze rol te vervullen en de ALV heeft Roland benoemd. Wij danken Marco voor zijn inzet en bijdrage in dit mooie eerste jaar!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.