Brainstormen

We hebben best een mooi seizoen achter de rug. Tenminste, dat is de beleving van het bestuur. Graag willen wij weten hoe jullie – als watersportliefhebber – het afgelopen seizoen hebben ervaren en/of wat jullie ideeën zijn. We weten dat het nog beter & mooier kan. Wij als bestuur hebben daar wel een paar ideeën over, maar we willen graag van jullie horen wat jullie ideeën zijn zodat we de energie in de juiste projecten gaan steken.

We nodigen jou dan ook graag uit voor een avondje “constructief brainstormen” op 28 november van 19:30-21:30 uur.

In deze twee uur gaan we je eerst alles vertellen over waar we staan als vereniging en de plannen die wij voor ogen hebben. Daar horen we graag jullie reactie op, want wij willen de plank niet misslaan…. Vervolgens gaan we op een creatieve manier aan de slag met een aantal uitdagingen die wij voor ogen zien, waarbij we graag aanspraak willen doen op jullie creativiteit en enthousiasme. Mogen we op jou rekenen?

We worden in de watten gelegd door de Rabobank Rijn & Veenstromen, zij zorgen voor de locatie, koffie & thee. En misschien komt er nog wel een pietje voorbij…

Schrijf je hier in!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.