Maak je borst maar nat!

Op 17 juni gaat het gebeuren; we gaan het water op (en misschien wel in). Watersportvereniging Woerden wordt omgetoverd tot een Groenendijk Bedrijfskleding evenement locatie, waar we diverse watersporten kunnen uitproberen onder begeleiding van instructeurs. Heb je bijvoorbeeld altijd al eens willen leren windsurfen? Dit is je kans!

Windsurfen en zeilen kennen de meesten van jullie wel, maar wat is SUP? Dit staat voor Stand Up Paddle. SUP’en is jezelf staand voortbewegen over het water op een groot SUP board met een lange peddel. Met een SUPboard kunt u snel het water op en heeft u gegarandeerd een sportieve en leuke ervaring!

De zeilboten zijn gemaakt om les te geven aan jongeren tot ca. 14 jaar. Voel je je nog erg jong, mag je het natuurlijk ook proberen…

Wij zorgen voor alle materialen (incl. wetsuit). Wil je liever genieten van de kunsten van anderen is dat ook een optie want aan wal is ook van alles te beleven en de beste stuurlui…. Om de organisatie te vergemakkelijken willen wij graag inventariseren wie welke activiteit zou willen uitoefenen. Graag dat hieronder aangeven. Tot 17 juni!

[mailmunch-form id=”271299″]